Lustrum X

Het tiende lustrum van Betula pubescens

In 1972 is Betula pubescens opgericht. Dit jaar viert ze haar 50-jarig jubileum: het tiende lustrum. De vereniging viert deze prachtige verjaardag met activiteiten door het hele jaar heen. Deze pagina biedt meer informatie over de belangrijkste activiteiten.

Ik ben een Loot

50 dies natalis - 18 november 2022

De verjaardag (in het Latijn: dies natalis) van de vereniging wordt gevierd op een gala. Leden van de vereniging zoeken een date, trekken hun mooiste jurk of rokkostuum aan en genieten van een avond met een heerlijk diner, scherpe speeches en een feest tot in de vroege uurtjes.

Ik ben een Reünist

Reünistenfeest - 21 april 2023

In april 2023 organiseert Betula pubescens het grootste Reünistenfeest in haar geschiedenis. Alle oud-leden van de vereniging zijn uitgenodigd voor een ouderwetse soosavond om elkaar te ontmoeten en de oude tijden opnieuw te beleven.

Het is hiervoor van belang dat Betula pubescens de juiste contactgegevens van iedere Reünist heeft. Als u uw contactgegevens wilt delen met de vereniging kan dit door te mailen, WhatsAppen of door middel van dit formulier.

Wij zien u graag in april voor een geweldige reünie!

Ik ben een amicaal

Betula pubescens organiseert een groot amicaal feest voor al haar broertjes en zusje. Voor meer informatie, zie Amicaal Feest.

Ik ben een sponsor

Betula pubescens staat altijd open voor sponsoren. Met een advertentie in de gala-bundel of op andere manieren kunt u voor uw bedrijf adverteren en de vereniging financieel ondersteunen. Geïnteresseerden mogen contact opnemen met onze Fiscus.